sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera je predstavila nove naprave ECOSYS

Novi modeli bodo pomagali znižati skupni strošek lastništva (TCO) tiskalnikov in večnamenskih naprav v podjetjih vseh velikosti.

Kyocera Document Solutions Europe, eno od vodilnih podjetij na področju upravljanja z dokumenti, je predstavilo tri nove izdelke iz serije ECOSYS. Tiskalnik ECOSYS P3260dn in večnamenski napravi ECOSYS M3860idn ter ECOSYS M3860idnf se ponašajo z nizkimi stroški delovanja in podjetjem vseh velikosti ponujajo možnost optimizacije upravljanja z dokumenti.

Novi izdelki iz serije ECOSYS predstavljajo najnovejšo Kyocerino pridobitev v ponudbi A4 črnobelih laserskih naprav z visokimi hitrostmi tiskanja. Ponašajo se z najnovejšo tehnologijo in so posodobljene za uspešno tiskanje večjih opravil. Uporabniki bodo tako lažje, bolj učinkovito in okolju prijazno upravljali s povečanimi potrebami po tiskanju.

Tiskalnik ECOSYS P3260dn in večnamenski napravi ECOSYS M3860idn ter ECOSYS M3860idnf ponujajo hitrejše tiskanje z manjšo porabo energije, čas za izpis prve strani je za 20% krajši, izboljšane pa so tudi zmožnosti in hitrost skeniranja. M3860idnf pa še posebej izstopa, saj je prvi model iz serije, ki je standardno opremljen z notranjim dodelovalnikom dokumentov (finisher), ki omogoča preprosto optimizacijo procesov tiskanja v podjetjih.

Naprave so opremljene s tonerjem kapacitete 40.000 izpisov, kar izdatno znižuje skupno ceno lastništva naprav. Poleg tega pa so te naprave združljive s štirimi različnimi tipi tonerjev, kar omogoča prilagodljivost individualnim potrebam podjetij.

»Vsi v Kyoceri verjamemo v uspeh, ki je posledica inovacij, zato je raziskovanje in razvoj izdelkov neprekinjen proces. Tako sledimo filozofiji korporacije,« je izjavil Michimasa Kobayashi, direktor marketinga strojnih in programskih izdelkov v podjetju Kyocera Document Solutions Europe.

»Nove naprave ne prinašajo le višjih hitrosti tiskanja, temveč tudi ponujajo možnost uporabe novih ekstremno zmogljivih tonerjev z visokim izkoristkom, kar podjetjem znatno znižuje  stroške tiskanja. Zlasti M3860idnf, ki se ponaša z najsodobnejšim dodelovalnikom. Dodatek pomeni, da podjetjem ni več treba zapravljati virov, časa in denarja za zaključne izboljšave dokumentov z orodji, kot je na primer samodejni spenjač, saj je sedaj že vgrajen v napravi," je dodal Kobayashi.

Novi izdelki sodijo v serijo ECOSYS, ki je bila prvič predstavljena javnosti že leta 1992. Serija je bila ustvarjena z namenom ponuditi, poleg običajnih ekonomskih razlogov in sistemskih rešitev, tudi ekološko komponento, kot razlog za nakup naprave. Vse od tedaj podjetje razvija edinstveno in energijsko varčno tehnologijo, kjer je potrebno menjati le toner in ohranja podjetje Kyocera in naprave ECOSYS v samem vrhu glede inovativnosti v svoji panogi.

Predstavitev serije izdelkov sledi trem nedavnim predstavitvam v začetku letošnjega leta, vključno z ECOSYS P3145dn, ECOSYS P3150dn in ECOSYS P3155dn, saj si organizacija še naprej prizadeva zagotoviti podjetjem učinkovitejše in trajnejše načine tiskanja.


Print

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x