sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera Document Solutions je prejela Nagrado za industrijsko tehnologijo

KYOCERA Document Solutions Corporation, ki jo vodi predsednik Norihiko Ina, z veseljem sporoča, da je prejela Nagrado za industrijsko tehnologijo, ki jo že 70. leto zapored podeljuje Združenje industrijskih raziskav v Osaki. Nagrade za industrijsko tehnologijo podeljujejo za spodbujanje razvoja znanosti in tehnologije ter za spodbujanje mladih raziskovalcev in inženirjev.

Nagrado za industrijsko tehnologijo podeljujejo podjetjem, ki so članice združenja, z namenom promocije znanosti in v spodbudo mladih raziskovalcem in inženirjem. Tokratno nagrado so podeli posameznikom, ki so pomembno prispevali k razvoju tehnologije vzdrževanja tiskalniških glav z uporabo sistema s čistilnimi raztopinami. Tehnologija je uporabljena pri razvoju prvega Kyocerinega produkcijskega tiskalnika TASKalfa Pro 15000c in omogoča samodejno čiščenje glav tiskalnika.

Da bi ohranili kakovost tiskanja Inkjet tiskalnika, je potrebno odstraniti umazanijo in posušeno odvečno črnilo, ki ostane na površini tiskalne glave. V ta namen so razvili edinstveno čistilno raztopino, ki raztopi posušeno črnilo. Raztopino dovaja iz posebne šobe na koncu glave na rezilo, ki obriše površino glave. Poleg tega pa tehnologija vključuje tudi čistilni sistem, ki uporablja čistilno raztopino za zaključno brisanje in čiščenje samega rezila. Tiskalnik lahko tako brez vzdrževanja natisne do 60 milijonov izpisov formata A4.

Kyocera se ponaša z bogatimi izkušnjami razvoja tehnologije, ki temelji na sestavnih delih z dolgo življenjsko dobo. Zato pri tiskalnikih in večnamenskih napravah Kyocera zelo dolgo časa ni potrebno menjati vitalnih delov naprave, kot sta na primer valj in boben naprave. Naprave Kyocera se tako ponašajo z zelo majhnim vplivom na okolje, kar velja tudi za novi Inkjet produkcijski tiskalnik. Obljubljajo, da si bodo še naprej prizadevali za razvoj izdelkov, ki ponujajo večjo zanesljivost z nižjimi stroški.


Oglejte si video posnetke, ki predstavljajo opisano tehnologijo.


Več informacij o produkcijskem tiskalniku TASKalfa Pro 15000c.


Print
Categories:
Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x