sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil SA3200D

Vašemu podjetju zagotavlja zaščito vitalnih poslovnih procesov in skrbi, da so storitve zanje vedno na voljo.

Podjetje Synology Inc. je predstavilo SA3200D, redundančno podvojen sistem za hrambo, ki prinaša maksimalno dosegljivost v eni napravi. Naprava je najnovejši predstavnik Synologyjeve družine SA, visoko zmogljivih in skalabilnih sistemov za hrambo, ki so namenjeni izgradnji preprostega centralnega sistema upravljanja s podatki.

Synology je predstavil DiskStation DS420j

Postavite svoj zasebni oblak.

Korporacija Synology Inc. je predstavila DiskStation DS420j, rešitev za sinhronizacijo in skupno rabo datotek. S štirimi režami za diske ponuja dovolj možnosti za nadgradnjo kapacitete hrambenega prostora tako za profesionalne, kot za domače uporabnike.

Synology® Introduces SA3600, High-Performance On-Premises Storage with Petabyte Scalability

Synology Inc. has announced the availability of the SA3600 storage system, the latest device in the SA family of high-performance and versatile, petabyte-capable network-attached storage servers. Built to tackle both existing and future data storage requirements, SA3600 provides businesses with access to faster and larger on-premises storage in a cost-effective package.

Synology je predstavil DiskStation DS120j

Idealen izbor za vaš prvi strežnik NAS, s katerim boste učinkovito zavarovali svoje podatke.

Synology je predstavil DiskStation DS120j, kompaktni strežnik NAS z eno režo za vgradnjo diska. DS120j je nadgradnja popularnega DS119j, ki se je izkazal za idealno začetno napravo za hrambo in zaščito digitalnih podatkov.

Synology® DSM 6.2 Named Business Software of the Year in PC Pro Excellence Awards 2019

Synology DiskStation Manager (DSM) 6.2 is awarded "Business Software of the Year" by PC Pro's panel of experts. This is also the seventh time the company seizes the "Best NAS Brand" award.
RSS
12345678910Last