sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil M.2 NVMe SSD z večjo kapaciteto in 10/25GbE mrežne kartice

Razširitve z večjo kapaciteto prinašajo predpomnilnik SSD na NVMe konektorju in omrežne pretoke 10GbE in 25GbE za več aplikacij.

Družba Synology je napovedala dva nova diska SSD, ki dopolnjujeta linijo predpomnilnikov SSD na NVMe konektorju, namenjenih večjim podjetjem. Obenem je predstavila tudi najnovejši mrežni kartici 10 in 25 GbE. Novi izdelki bodo omogočili hitrejše in bolj zanesljivo delovanje Synologyjeve rešitve za hrambo podatkov.

Synology je predstavil nove naprave RackStation in trde diske HAT5300

Synology je napovedal izdajo svoje prve serije visoko zmogljivih trdih diskov HAT5300, ki so posebej zasnovani za uporabo v napravah Synology. Obenem pa je predstavil tudi tri nove naprave iz serije XS, ki za svoje delovanje uporabljajo le diske HAT5300 in še zelo omejen diskov, ki so navedeni na Synologyjevem seznamu potrjenih diskov. 

Synology® Introduces Ultra-compact RackStation RS1221+ and RS1221RP+

High-performance servers designed for space-conscious buyers

Synology® Inc. launched today the RackStation RS1221+ and RS1221RP+ (redundant power) 2U 8-bay rackmounted storage servers built to deliver high performance in a space-efficient form factor.

Synology® Announces DS1821+, A High-Capacity Powerhouse

Synology Inc. today introduced its next-generation 8-bay NAS. The DS1821+ is a solution designed for high-capacity and high-performance data management and storage. Its application ecosystem, versatile performance capabilities, and storage expandability enable content creators and businesses to easily store and secure their files.

Synology 2021: DSM 7.0 Beta and the future of data management

Synology introduced an entirely redesigned DiskStation Manager (DSM), the unified operating system powering Synology data management solutions, and new storage, backup, and hybrid-cloud technologies in the online 2021 AND BEYOND event

RSS
12345678910Last