sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil nove vgradne modele

Synology je predstavil nove strežnike NAS, RackStation RS2421+ in RS2421RP+ z 12 režami za diske ter RS2821RP+ s 16 režami za diske. Enote predstavljajo zmogljive rešitve za shranjevanje in upravljanje podatkov, namenjeni pa so kupcem v manjših in srednje velikih podjetjih.

Synology® Introduces Ultra-compact RackStation RS1221+ and RS1221RP+

High-performance servers designed for space-conscious buyers

Synology® Inc. launched today the RackStation RS1221+ and RS1221RP+ (redundant power) 2U 8-bay rackmounted storage servers built to deliver high performance in a space-efficient form factor.

Synology® Introduces DS220+

Synology Inc. announces the availability of the DS220+ storage system, an ideal starting point for many home and small businesses to start consolidating and securing their data.

Synology® Introduces DiskStation DS220j, Simple Data Backup and Multimedia Streaming

Personal cloud storage made simple

Synology Inc. today launched DiskStation DS220j, an entry-level 2-bay network-attached storage (NAS) built for data consolidation and management. 

Synology Active Backup varuje podatke v podjetju Shiseido

Tajvanska podružnica japonskega podjetja Shiseido se je po neprijetnih dogodkih, ki so sledili napadu z izsiljevalskim virusom, odločila zaščititi svoje podatke. Lotili so se uvedbe več znanih programskih rešitev za varnostno kopiranje, ki so se izkazale za drage in neučinkovite. Odločili so se pristopiti 3-mesečnemu beta testiranju rešitve Synology Active Backup for Business, ki ima zmogljivosti za varnostno kopiranje podatkov iz osebnih računalnikov, virtualnih naprav, sistema Windows Server in drugih naprav NAS. Najlepše pri tem pa je bilo dejstvo, da je programska oprema uporabnikom strežnikov NAS Synology na voljo brezplačno.

RSS
123