sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology® Introduces Ultra-compact RackStation RS1221+ and RS1221RP+

High-performance servers designed for space-conscious buyers

Synology® Inc. launched today the RackStation RS1221+ and RS1221RP+ (redundant power) 2U 8-bay rackmounted storage servers built to deliver high performance in a space-efficient form factor.

Synology Active Backup varuje podatke v podjetju Shiseido

Tajvanska podružnica japonskega podjetja Shiseido se je po neprijetnih dogodkih, ki so sledili napadu z izsiljevalskim virusom, odločila zaščititi svoje podatke. Lotili so se uvedbe več znanih programskih rešitev za varnostno kopiranje, ki so se izkazale za drage in neučinkovite. Odločili so se pristopiti 3-mesečnemu beta testiranju rešitve Synology Active Backup for Business, ki ima zmogljivosti za varnostno kopiranje podatkov iz osebnih računalnikov, virtualnih naprav, sistema Windows Server in drugih naprav NAS. Najlepše pri tem pa je bilo dejstvo, da je programska oprema uporabnikom strežnikov NAS Synology na voljo brezplačno.

Synology® Unveils FlashStation and New SAS Storage Lineup with Comprehensive Service Coverage

Introducing FS6400, SA3400, and DS620slim, Synology’s latest product update aims at delivering performance, storage capacity and compact form factor

Synology Inc. today launched FS6400, SA3400, and DS620slim, refining the product portfolio to resolve IT challenges from IO density, storage capacity, and physical dimensions of the server. These models are successors to the existing ones with a name change in the product series to better distinguish among high-end rackmount servers.

Synology je predstavil nadgradnjo operacijskega sistema DiskStation Manager 6.2.2

Preverjeno zanesljiv sistem za transformacijo informacijskih tehnologij v podjetjih.

Synology je predstavil najnovejšo različico operacijskega sistema DiskStation Manager (DSM) 6.2.2, ki prinaša vrsto novosti tako na področju uporabniške izkušnje, kot tudi izboljšav delovanja sistema.

Varnostno kopiranje in obnova sistema Windows z uporabo rešitve Active Backup for Business Synology

Različica zbirke Active Backup for Business je prva, ki podpira restavracijo osebnih računalnikov in strežnikov na povsem novo napravo, brez prednastavljenega operacijskega sistema in programov (bare-metal).

RSS
12